Alla inlägg under september 2007

Av bizzab - 26 september 2007 21:58

I dag har jag inte tränat något, känns konstigt, men imorgon blir det dubbelpass igen,  step och bollcore. Har varit på föräldrarmöte idag eller rättare sagt 2 stycken. Fattar inte hur de kan lägga det samma dag tur var gubben ledig så det löste sig ändå. Vi fick se en film om huvudlöss och hur viktigt det var att man luskammade med jämna mellanrum, vilket jag tycker är helt naturligt, för hur ska man annars kunna veta om en har det eller inte?

Men tydligen tycker inte vissa föräldrar det ja ja men men.

Annars har dagen varit rätt så lugn, jobbat men känner mig helt slut ändå. Är så fruktansvärd dålig stämning på jobbet, så man är helt färdig bara efter det.

Nä nu har jag inget att skriva ha det gött 

Av bizzab - 25 september 2007 21:04

Precis kommit innaför dörren, kroppen är så trött så det blir tidigt i säng idag. Sov knappt inget inatt, rottisen flög upp i köksfönstret och det var inget vanligt skall utan varningsskall. Samtidigt hördes det att det stod en bil på, så då får man allt ta och gå upp och titta vad det var. Samtidigt som jag tänder ljuset åker bilen iväg, efter det så var det helt omöjligt att somna om. Upp kl 06,00 för att börja jobba kl 07,00, stämningen på jobbet just nu är så kass som det bara kan bli. Direkt efter jobbet iväg hem för att äta, byta om och i väg till gymmet.

Första passet var cirkelträning med olika stationer 60 min, var det, sedan vila i 15 min för att köra ett pass med step up. Nu mår jag så illa att jag tror jag kommer att spy när som helst. Skönt att det inte är någon träning i morgon, men på torsdag så är det step up och  bollcore. Nä nu får det vara nog med detta för dagen, nu väntar duschen och sedan sängen.

God natt 

Av bizzab - 24 september 2007 21:54

Hittade denna lista på ett forum, av b3lla:Lånar den

 Hur vanlig är du?

Jag har:
[_] styvpappa
[_] styvsyskon
[x_] bror
[x_] syster
[_x] brorson
[_] systerdotter
[_x] mobiltelefon
[_x] eget badrum
[_x] eget rum
[_] swimmingpool
[_] hot tub
[_] gästrum
[_x] dator
[_x] TV
TOTAL : 8


[_x] säng större än normalt. om normalt är 90cm
[_x] mer än 4 par skor
[_x] solglasögon
[_x] klocka
[_x] mp3spelare/ipod
[_] en fungerande PS2
[_] Nintendo Wii
[_x] xbox som funkar
[_] nintendo 64 som funkar
[_x] gameboy/advance
[_] gamecube
[_] nintendo ds
TOTAL :7


[_] pokerbord
[_] basketkorg
[x_] hockeyspel
[_] biljardbord
[_] fotbollsspel
TOTAL : 1


[_x] Nattduksbord
[_x] Stereo på rummet
[_x] CD spelare
[_] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[_] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 3

[_x] Jobb/sommar jobb
[_x] Shoppar minst en gång i veckan
[_x] har dyr parfym/cologne
[_x] AIM/MSN (MSN)
[_x] Kamera/video kamera
[x_] Telefon - mobil har jag ju(?)
TOTAL: 6

[_x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[_x] Gitarr/trummor/basgitarr
[_x] Piano/Keyboard
[_x] något annat instrument
[_x] varit på en kryssning
[_x] rest utomlands - räknas tyskland och danmark så :p
[_x] haft en personlig tränare
[_x] dyra smycken
[_x] träffat en kändis
TOTAL: 9

[_x] Platt/locktång
[_] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[_] har 1000 spänn på dig just nu
[_x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[_x] rest i Europa
[_] Varit på Hawaii
[_] Varit i Asien
[_] Varit i Australien
[_] Varit i Afrika
[_] Varit i Sydamerika
TOTAL: 3


[_x] Föräldrarna har bil
[_] Jet ski/båt
[_x] Husbil/vagn
[_x] Jag har en bil
TOTAL: 3

[_x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[_] suttit i en limo
[_] suttit i en helikopter
[_x] har en videokamera
[_x] har en laptop
[_x] har en dator
TOTAL: 4

TOTAL SUMMA: 44

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

Av bizzab - 24 september 2007 13:49

SItter och lyssnar på Radiohead, vilken underbar grupp det är, vilka låtar. Det ger mig ett inre lugn att sitta och lyssna  på deras texter. Vissa låtar gör mig ledsen då det har hänt mycket till de låtar. Du vet vem du är när du läser detta (tillägnar detta till en viss person): Du måde så dåligt när du var nere i din sjukdom, du var som en liten fågelunge som inte kunde ta sig någonstans. Du måde så dåligt att hela din värld rämnade framför dina fötter, många stod och såg på men vågade inte göra något. Du började sakta tina bort, du var rädd men fasaden visade  något annat. Men tillslut tog rädslan över hand, när hjärtat inte riktigt orkade, du bröt ihop.  Det är några år sedan men sjukdomen har du kvar, det är bara det att du har lärt dig att behärska den. Att stå som anhörig, och se dig tyna bort, var så svårt. Vi hade långa djupa samtal, du blev arg för jag inte höll med dig. Oron för att du skulle dö ifrån oss och det enda vi skulle ha kvar av dig skulle vara din grav att gå till. Det smärtar i mig än idag  då jag tänker tillbaka på  dessa  år, sjukdomen har du kvar, men nu kan du sätta dig över den . Ibland märks det att sjukdomen lyser igenom, men då är vi många där som tystar ner den.   Vi hade mycket gemensamt innan sjukdomen, men den förde oss ännu mera tillsammans. Tack vare alla tankar som delats, måltider som jag suttit hos dig bara för att du skulle äta. Du ville inte sitta själv.

Radiohead påminner om denna tiden och för mig förknippas deras musik på vad en individ kan göra, man kan vara så svag men sedan finner man en inre styrka som hjälper en att komma på rätt spår igen. 

Av bizzab - 23 september 2007 22:28

Då så var helgen över och ska man sammanfatta den så har den varit bra. Fint väder och man har fått mycket gjort. Härligt!

Nu ev imorgon drar ulvspelet igång igen, oh vad det ska bli skoj, sist var tiden knapp och man kände att tiden inte riktigt räkte till. Men nu har jag fått klar tecken till att det kommer att gå bra.

Vad skönt det är här hemma barnen sover, gubben duschar och jag sitter i sängen och bloggar. Slänger en blick på tv ser att det är reprisen på Idol, vet inte vad jag tycker om det programmet. Ska snart lägga mig och läsa boken "Män som hatar kvinnor"  har börjat läsa den, tycker den är lite seg nu ibörjan, men de som läst den tycker att den är bra. 

Vad händer i veckan som kommer? Jo veckan börjar med en ledig dag,resten av veckan kommer att gå åt till träning, arbete, studier och ulvspel. Trevligt.

God natt  

Av bizzab - 23 september 2007 13:38

Känns skönt kl är 13.39 och ändå har man hunnit med mycket. Här hemma har man hunnit städa upp, tvättat 2 maskiner och hängt ut på tvättvindan, klippt gräsmattan, rent gjort gräsklipparen det är helt underbart. Skulle idag ha tagit kort på en hund men det blir inte underdagen då jag känner att jag orkar inte lägga ner någon större krut på det. Då det gäller att vara på form på att finna just den det tillfället. Det får bli en annan dag, är inte så jättesugen på att ta kort.

Nu ska jag ta en bok och sätta mig ute o läsa lite.  

Av bizzab - 22 september 2007 19:15

Då så var lördagen här och allt idag har flytit på. Allt har varit toppen. Är så glad och lycklig idag. Livet verkligen leker känns det som, sitter här vid köksbordet med laptopen och skriver, gubben sitter vid datastudion och spelar gitarr, lillkillen sitter vid tv,n mellantjejen är ute i trädgården och leker, den stora tjejen är med en kompis hos hennes farmor. Rätt tyst och skönt det enda ljudet som är runt omkring mig är diskmaskinen och hundarna som äter sin mat. Ibland är tystnaden så härlig, ingen som tjatar, tankarna kommer och går i ens huvud. Tankar som inte behöver läggas någon större vikt vid, utan som kan släppas rakt av. 

Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp fotograferingen imorgon, har lovat en arbetskamrat att ta kort på hennes hund. Vi ska vara ute, ska nog ta några fina spring kort tror jag. Synd att han inte ska apportera något för då hade det varit kanon. Min egen lilla tibbe ska på återbesök nästa vecka hoppas att värdena är bra denna gången.   

Läste en bra  bok igår "vi som inte sa hora", den var rätt ok, fast rätt lätt läst. Annars är jag mycket för att läsa fakta böcker från andra världskriget. I sommar har jag inte varit på en enda flyguppvisning, synd.

ha en härlig lördagskväll med mycket mys, förresten ska det vara myskväll varje kväll. 

Av bizzab - 22 september 2007 11:05

Fick en så fin kommentar av min man idag. När han kramade mig på morgonen sa han att snart finns det inte mycket kvar av dig, tänk vad det värmde mycket. Det känns som allt jag lägger ner i min träning för att forma kroppen nu blir bekräftat. Jag själv ser inte vad som händer på min kropp, känner mig som jag gjorde innan.

Äntligen börjar mina nyckelben bli riktigt synliga, det är ett mått jag går på. Tycker det är så vackert när nyckelbenen riktigt sticker ut, och äntligen börjar mina att göra det med. Folk börjar äntligen kommentera och min kropp säger att jag börjar krympa ihop. Jag blir så glad inombords, för det är inte alltid så lätt att hålla sig strikt till dieten, men detta sporrar mig ännu mera. Återkommer under kvällen är så glad.  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se