Alla inlägg under juli 2008

Av bizzab - 14 juli 2008 18:17

Grattis på dig pappa på din födelsedag. Tänk vilken tur jag har som har dig till pappa du ställer alltid upp i vått och torrt. Behöver jag hjälp med att köra till tippen med skräp, så hyr du en kärra med en gång och kommer, krånglar det med något med våra bilar får vi låna eran utan tveka. Om du visste pappa hur mycket du betyder för mig, jag önskar dig en underbar och härlig dag.

Grattis!

Nu hem till mina föräldrar för att fira min pappa.  

Av bizzab - 13 juli 2008 12:13

Adios amigo spelas här nu för fullt med Gunnar Wiklund. Ja den låten är faktiskt rätt helt ok. Idag blir det våfflor här hemma till mat, barnen ska åka iväg till sin farmor för att sova där. Dagis/fritids är stängt så då är hon barnvakt. Det är tur att jag har en sådan bra svärmor och mamma o pappa då dessa ställer både upp som barnvakt och hundvakt. Nu när vi ska till tunisien så är mamma, pappa barn/hundvakt en del av veckan sedan tar svärmor över.

Nu ska jag gå o göra mig i ordning har precis pratat med min chef som undrade om jag kunde tänka mig att gå in extra ikväll många sjuka o visst ställer man upp. Ha en underbar söndag kram 

Av bizzab - 10 juli 2008 15:29

Äntligen lyser solen igen men självklart så måste jag arbeta, så det blev inget att kunna sitta i solen o gotta sig. Får ta och göra det när jag kommer hem, måste få sitta lite i solen, det gör att man blir så mycket piggare.

Annars ikväll ska jag tvätta lite hemma, för att sedan ägna min fredagskväll åt strykning. Det går bra att stå o stryka tvätt då man står där inne i tvättstugan och bara låter tankarna vandra omkring. Nä nu ska jag fortsätta med mitt arbete tog en liten paus.

Av bizzab - 9 juli 2008 21:22

Nu har lugnet inträtt i familjen, barnen har lagt sig och gubben är iväg o spelar. Själv sitter jag vid datorn och sms,ar samtidigt med en kompis. Snart ska jag krypa ned under täcket o titta på dvd, slö titta lite är lite trött nu. Men nu på tv är det "Leila bakar".  Nu ute är det en fin kvällshimmel, funderar på att snart gå ut i skogen o fota lite djur det var ett tag sedan jag gick ut bara för att ta kort. Har hittat ett riktigt smultronställe både med ormar och rådjur så det blir att ställa klockan på söndagmorgon o sedan ta bilen dit. Ska bli skoj.

Kram 

Av bizzab - 9 juli 2008 18:48

Dagarna trallar på snart är det helg igen och man ska vara ledig o bara slappa tror jag. Känns att kroppen börjar gå ned på varv inför semestern. Här är det så lugnt på fronten så det är riktigt obehagligt.

Av bizzab - 7 juli 2008 09:56

Vaknade för en liten stund sedan men legat och dragit mig lite nu på morgonen. Nu är det dags att gå upp o äta lite frukost, börjar bli lite hungrig

Ha en bra dag kram 

Av bizzab - 6 juli 2008 19:20

Igår var jag i Unda och badade, det var riktigt skönt. Varmt och gott kom hem sent på kvällen. Idag däremot har det regnat hela dagen och inte lite regn är det som kommit.  Min man har kommit hem från jobbet och vi har varit inne i staden och handlat lite, så nu blir det lite kvällsmat. Längtar till sol vill ha mycket sol och inte lite sol. Sitter och lyssnar på Jonny Cash riktigt skön musik. Ska se till att lägga mig tidigt ikväll. är trött måste bero på brist av sol haha.


Av bizzab - 4 juli 2008 23:08

Nu ikväll är det varmt i vårat hus, närmare 30 grader inne. Riktigt skönt och gott nu behöver jag inte frysa inatt haha. Hoppas att det är fint väder imorgon för då åker jag och barnen till unda för att bada, skulle sitta väldigt skönt. Annars har jag inte gjort något speciellt efter arbetet idag, då min man har arbetat kvällen.

Sitter och slö tittar på Scream 2, ingen höjdar film men den duger att bara ligga och glo på.

Nu tänker jag gå o borsta min tänder för att sedan ta och krypa ned under täcket och fortsätta att titta på filmen

God natt 

Skapa flashcards