Alla inlägg under juli 2008

Av bizzab - 3 juli 2008 19:35

Efter jobbet idag blev det en sväng till stadens badhus för lite svalkande dopp. Det var längsedan jag var där, var ju ett fint badhus i vanliga fall brukar jag antingen åka till bergsjön o bada men idag ville barnen och mannen åka dit. Skämms gör jag fortfarande för min kropp och det är ett rent helvete att gå och bada i min hjärna är jag fortfarande lika tjock och äcklig som innan jag bantade bort 40 kg helt otroligt. Hatar att visa mig i badkläder, tur att det finns stora badlakan.

Nu till kvällsmat blir det lite hamburgare och strips det går ner det med.

Kram 

Av bizzab - 2 juli 2008 10:57

Redan 2 juli.

I huset hörs det ljud av tv.n där en film går, som den mellersta dottern tittar på- Röster av sonen och den äldsta dottern som sitter och spelar ett spel, ett spel som han fått där man skall gissa på djur osv. Utifrån hörs gräsklipparen, min man är ute och klipper gräset. Hundarna ligger ute på altanen och bara har det gott. Själv ska jag nu gå in i duschen,för sedan hänga upp lite tvätt ute på tvättvindan, innan jag stryker lite tvätt efter det är det nog dags att åka in till jobbet.

Lägger med lite bilder från semsetern Av bizzab - 1 juli 2008 22:27

Då var det kväll och natten börjar nalkas i huset. Barnen ligger o sover, sonen är sjuk förkylning och hosta., Det är tyst bara hundarna som gör sig lite påminda om att de finns. Den ena ligger och sträcker sig mot väggen den andra hunden ligger och snarkar högt o ljudligt i min säng. snart slutar min man sitt jobb, kommer hem efter jouren så härligt.

Hoppas att nu vädret har vänt och det ska bli fint väder, blir det fint nu till helgen så får vi (jag och barnen) åka till Unda och bada. Min man har jouren och jobbar så det blir inget av att han kan åka iväg. Om 5 veckor åker jag o min man iväg till Tunisien ska bli härligt, barnen ska vara hos sin farmor i en vecka. Kommer sakna dem men det var så att jag vann en resecheck på mitt jobb på 5000 kr så det är ika bra att nyttja den nu. Så allt vi fick betala var min mans resa, billigt värre. Nästa år är det ridläger för båda barnen och en utlandssemester det har vi lovat dem, vart det vet vi inte ännu.

Nä nu ska jag ta o lägga mig o sova lite.  

Av bizzab - 1 juli 2008 17:12

Jobbat hela dagen och har en sådan fruktansvärd huvudvärk den bara spränger som om jag har 1000 personer som hammrar inne i skallen.

Händer inte så mycket att berätta här på bloggen, ser ut som många har gått ned på varv nu när det är sommar. Ute skiner solen och det är så skönt.

Nu är det 17 arbetsdagar kvar innan semester, härligt härligt 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se