Alla inlägg under mars 2009

Av bizzab - 18 mars 2009 10:47

Sjuksyter Bettan var ute med järntanterna på den sedvanliga golfrundan. Bettan fick en galen snedträff på 17e hålet och träffade en ung kille på 16e hålet. Hon ser honom falla ihop med händerna mellan benen och rusar fram, full av skam. Snälla låt mig titta , jag är sköterska. Nja jag vet inte säger killen lite förläget. Sjåpa dig inte säger Bettan. Hon lägger hans armar åt sidan och öppnar hans gylf. När hon sticker in handen och börjar massera tittar hon på honom och frågar, känns det bra? Killen svarar illröd, ja, men tummen gör fortfarnade lika ont.

ANNONS
Av bizzab - 18 mars 2009 09:06

Solen skiner och det är underbart väder ute. När jag sitter vid datorn hör jag hur fåglarna kvittrar utanför fönstret underbart. Börjar få vårkänslor.

Idag blir det inte till att åka till hästen var där igår o tjejerna fick rida en stund. Gick kanonbra, inget krångel alltså. 

Nu ska jag dricka lite kaffe, hänga upp kläder som är i tvättmaskinen, gå ut o plocka i ordning i trädgården, åka till mamma o pappa på middag o sedan blir det arbetet. Saknar mina hundpromenader men som läget är nu kan min lilla vovve inte ta så långa promenader, hoppas att det blir bättre på fredag.

Kramisen på er.

ANNONS
Av bizzab - 16 mars 2009 17:25

Hoppas att alla håller tummarna på fredag då jag fått tid till veterinären, han kunde inte riktigt säga vad det kunde vara om det var hjärtat som börjat ge upp eller om det att öka medicinerna. Ska nu iväg till hästen en stund för att samla mina tankar lite känns lite jobbigt nu.

Kram

Av bizzab - 14 mars 2009 23:15

Idag blev min äldsta dotter 13 år, så det har vi firat idag. Jag har även varit hos våran lilla häst o idag var vi ute o gick. Jobbade med hästen från marken idag, hon är så duktig.

Är orolig för min lilla vovve också, hon är sjuk ingen vanlig sjukdom om man säger så utan det är hjärtat som börjat ge upp. Ska ringa till veterinären på måndag så får vi se vad  de säger. Antingen blir det att hon får somna in eller så ökar vi på medicineringen. Det är så jobbigt tycker jag.

Nu ska jag fortsätta med att titta lite på tv innan det blir sängdags för mig

God natt

hej

Av bizzab - 13 mars 2009 18:46

Ledig i helgen, skönt! Nu har det löst sig här, o livet leker.

I morgon fyller min dotter år

HEJ

Av bizzab - 6 mars 2009 16:39

Ledig fredag är aldrig dumt, känns så skönt så skönt. Har varit hos hästen och idag fick hon gå ihop med de andra hästarna, det gick bra. Snart skall man iväg till det andra stallet o rida. Red dressyr igår o det gick bra, men idag ska jag rida markarbete, spännande.

Funderar på vad man skall hitta på att äta, tror att det blir ngt lätt men är faktiskt inte sugen på ngt heller o då blir det svårt.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se