Senaste inläggen

Av bizzab - 1 januari 2010 18:20

Då har det nya året börjat, vilken fin dag det har varit. Snöat hela dagen lång, synd bara att inte solen har tittat fram för då hade det varit så fint. Det blev en lyckad kväll, igår  det nya året firades in med mina syskon med familjer. Vid kl 00.30 kopplade vi upp hundarna och gick en promenad, det var en helt underbar natt. Hundarna fick springa lösa och leka, det är så skönt att alla hundarna kommer så bra överens. Saknaden av Fideli gjorde sig påmind då min syster har systern till Flisan och brodern har hennes halvsyster men så är livets gång.

Inga nyårslöften avgavs då jag inte kan hålla dessa, haha.
Men det finns saker som man kan sätta upp som skall nås under 2010.

En sak som jag också hatar är faktiskt dessa förbannade smälllare som skall skjutas,det är väl ok att skjuta vid 00 slaget men varför skall de skjuta hela dagen för och dagen efter. Dessa djur som är skotträdda har ett helvete, min bror får ge sin hund lugnande medel för att hunden skall överhuvudtaget fungera.

Nu skall jag gå på en långpromenad

Av bizzab - 31 december 2009 19:07

Då så var detta året till ända, har väl inte varit det bästa året kan jag tycka. Året slutade ju som sagt med sorg och sorgen har inte släppt taget om mig än hmm.

Det nya året firas in med familjen och det känns skönt, Vi ska äta gott och bara mysa framför tv.n

Har en dröm som jag funderar på att göra men tror nog inte det blir under 2010, men om några år ska det bli av.

Men nu mina bloggvänner önskar jag er ett riktigt gott nytt år och hoppas att det blir mera blogginlägg under 2010.

Tack för detta året kram

Av bizzab - 30 december 2009 17:21

Vad vackert det är ute, med snö och rimfrost i träden det är så vackert. Funderar på att ta en långpromenad, men har precis satt mig ned efter ett hårt arbetspass på jobbet. Det var ju inte bra att sätta sig ned kan jag säga, då musten totat föll av mig hmm.

Det känns lite svårt att gå upp när hela familjen ligger och sover men tur är så är jag ledig på fredag, inför helgen.

Av bizzab - 29 december 2009 13:57

Ute är det kallt, ska snart iväg och jobba känns skönt. Tycker om att arbeta kväll, så härligt så härligt. Nyår ska firas med familjen, ska bara sitta hemma o mysa och tillslut fira in det nya året. Undra vad det har i beredskap för min familj? Hoppas att det kommer in en ny liten familjemedlem hit. Vem vet???? Just nu är det otänkbart. Hoppas också att det blir mera tävling inom dressyren, då det gick bra på premiären haha. Nyårslöftan avger jag aldrig, då jag inte håller dessa utan så är det bara.

Nu vankas det mat i vårat hus, det blir spagetti och köttbullar...

Ha det gött ute i cybervärlden.

Kramisen

Av bizzab - 28 december 2009 23:10

Snart är det dags för ett nytt år, det gamla året läggs bakom sig.

Vad hände då år 2009 för min del: Jo jag blev färdig med min utbildning på vårkanten vilket var fruktansvärt skönt på alla sätt och vis. Min lilla hund blev sjuk, men medicinerna hjälpte henne. Jag utvecklade min ridning,

På sommaren gick mycket av våran lediga tid till att total renovera köket, det blev så fint. Men på kvällarna gick mycket tid åt till att åka ut och fiska, jag vann antal napp haha..

Hösten: läste en kurs till. Slutet av detta år kantas av sorg då min älskade hund somnade in. Sörjer henne fortfarande.

Av bizzab - 21 december 2009 18:39

Ja då är det snart jul igen. Är inte riktigt klar än med julklapparna men än finns det tid kvar till det. Har fått semester julafton och juldagen känns riktigt gott måste jag säga.  Ikväll blir det att göra lite julgodis, ska bli kul. Granen klädde vi igår så nu luktar det så gott här hemma. Det är så vackert ute, som ett julkort när man åker i skogen myspys.

Nu glana lite vidare

Av bizzab - 4 december 2009 23:42

varit o inhandlat några julklappar till barnen. Nu är tjejernas klappar färdiga nu återstår det bara sonens. Nervös är jag inför morgondagen, men men.

Har tittat på idol, rätt personer gick till final tycker jag. Blir spännande att se finalen, vem som kommer att vinna.

Nu sova god natt

Av bizzab - 27 november 2009 12:41

jaha då är det fredag idag. Varit i kyrkan o lyssnat när barnen i skolan sjungt in advent, det var fint. Ska snart iväg o arbeta, det känns ok.
Ute är det faktiskt riktigt fint idag, känns inte som att det snart är december, längtar till snö. Men nu hoppas jag ju samtidigt att det inte riktigt kommer än, då jag snart får hämta hem Flisans urna då är det ju bra om det är barmark så jag kan gräva ned den.

Ha det gött

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se