Senaste inläggen

Av bizzab - 9 januari 2010 13:48

Då så var julen bort plockad för denna gången, känns så skönt. Ute är det  -24 grader så det är kallt, barnen får allt hålla sig inne idag, då de oftast inte känner hur kallt det. Är idag lite nedstämd känner jag, hittade lite saker som tillhörde Flisan, så då kom saknande över mig något så fruktansvärt, saknar henne så otroligt mycket. Jaja nog om det. Annars här idag händer det inte så mycket, idag tänker jag bara stanna hemma o ta det lugnt. Åker inte till min moster idag, då jag varit där varje dag men tänker ringa henne sedan och prata lite med henne.

Lyssnar på en riktigt gammal goding med Cinderella, en helt underbar låt.

Ha det gott

Kram

Av bizzab - 8 januari 2010 20:32

då var det fredagsmys det bästa jag vet. Har precis kommit hem från sjukhuset, har varit o hälsat på min moster. Hon hade fått 4 dl blod igår, så hon måde lite bättre idag. Hb hade gått upp till 61, vilket var skönt. Man blir så orolig...

Ja nu blir det till att sätta sig o se på tv.n en stund innan sängdags, imorgon blir det nog att lösa melodikrysset i vanlig ordning.

Av bizzab - 6 januari 2010 23:24

Oh vad skönt det var att komma hem, arbetat kväll, mycket att göra blev 1 timmas övertid. Nu kommer det jobbiga att försöka sova, känner mig trött men mitt inre är fortfarande på helspänn får lägga min o försöka räkna får haha ska ju upp kl 06.00

Nu har jag skördat och skött om farmen på farmville också, fattar inte att jag fastnat i det träsket. Har kommit på det att fb är ganska roligt ändå, hade glömt av att jag hade det tills min kompis sa till mig varför jag aldrig var inne haha.

Nu ska jag krypa ned o försöka sova kram

Av bizzab - 5 januari 2010 22:04

Kylan har verkligen tagit över landet, mitt på dagen idag var det  - 17 grader och det är kallt funderar på att gå i ide haha.
Kvällen tillbringades på sjukhuset hos min moster, hon var lite bättre idag, blodvärdet hade faktiskt gått upp lite låg på 64 idag skönt. Hon hade svarat bra på behandlingen. Var riktigt skönt att komma in i hennes rum + 26 grader, då det inte får gå under +25 grader. Är riktigt trött nu, tillbringat hela dagen stort sett på arbetet haha (fast det sista var jag ju givetvis privat). Imorgon blir det att arbeta kväll igen, vilket känns skönt för då kan jag ju sova ut lite haha.

Nu umgås lite med familjen innan jag stupar i sängen.

Av bizzab - 4 januari 2010 21:04

Idagen har varit otroligt lugn och skön, förutom oron för min moster som är dålig, men skönt för nu har hon kommit under vård. Har varit ute och gått en promenad med vovven och vad det är härligt ute. Tror inte man alltid ser det fina och vackra vi har ute i våran natur. Sedan är det skönt att bara gå i sina egna tankar. Ett mål som jag ska ha detta år är att inte ha 110 saker i luften som jag alltid har haft, utan nu ska jag faktiskt bara arbeta och inte ha några större studier vid sidan om (förutom en kurs som jag ska läsa i 2 månader) men efter den skall jag bara känna att jag är ledig på kvällarna. Saknar mitt hunderi väldigt mycket, min gamla voffsa som jag har här hemma är pensionär förutom lite lättare träning, får försöka övertala mannen här hemma om liten vappe. Vore kul om det kunde komma en till sommaren.

Kollar runt lite, har kollat in 2 raser som är aktuella, men sedan får vi se resten.

Som vanligt svamlar jag iväg vad hade jag mer som skulle ha gjorts under dagen: Jo jag hade funderingar på att städa bort julen idag men så blev inte fallet, får ta det på onsdag istället då jag arbetar kväll och min man är ledig från arbetet, så då går det ju dubbelt så fort med bortstädningen. Tycker att det skall bli skönt att få bort tomtarna och granen (som inte ens barrar än), blir så mycket lättare att damma och städa här hemma.

Nä nu skall jag ta lite te och värma min frusna kropp och själ

Kramisen på er där ute

Av bizzab - 4 januari 2010 16:37

Skönt att vara ledig, har absolut inte gjort något vidare bara tvättat och ordnat här hemma. Funderar på om jag ska kasta ut julen ikväll, vet inte riktigt än men det lutar mer och mer åt det hållet.

Barnen sitter vid köksbordet och skrattar, vad det låter härligt, sonen sitter i tv-rummet och tittar på star wars. Själv sitter jag lite vid datorn, nu när maten serverats och barnen är mätta och belåtna. Väntar på att mannen ska komma hem, han arbetar fram till kl 17,00.

Ja ha de gött

Av bizzab - 3 januari 2010 17:28

Ja då har man kommit hem från arbetet, är så fruktansvärt trött. Arbetade kväll igår och kunde självklart inte somna när jag kom hem. Sista gången jag tittade på kl var 03.46 måste somnat strax efter det för sedan ringde kl 05.45 oh vad livet är underbart dessa dagar. Men nu är arbetet klart och jag är nu ledig i morgon.

Idag har det varit kallt ute -16 grader brrr. Funderar om jag ska ta lite varmt te så att jag får upp värmen inombords.

Kram

Av bizzab - 2 januari 2010 12:52

Ute skiner det och minus 8 grader, jättefin vinterdag. Själv ska jag i väg och arbeta medans resten av familjen skall åka iväg till jätteroliga backar och åka pulka, skulle vilja åka med men så är det när man jobbar inom vården.
Nu på morgonen har jag löst melodikrysset och det var så lätt idag, sedan storstädade vi hela huset så det blev fint igen haha.

Ha en skön lördag och var rädda om er.

Kramisen

Skapa flashcards