Senaste inläggen

Av bizzab - 1 april 2010 20:55

då så är det en ny månad, och påsken inleder själva april. Har precis kommit hem från träningen, vilket nu innebär att jag är rätt mör i min kropp. Denna vecka har jag tränat i måndags gymmet, tisdags simma jag en timme på morgonen innan arbetet och på kvällen blev det 1 timmes dressyr-ridning, idag löparbandet och gymmet underbart. Känner att kroppen äntligen finns till. På påskafton blir det att släkten kommer på påskmiddag och sedan blir det att kolla på påskelden.

Ha det nu blir det dusch och säng

Av bizzab - 29 mars 2010 22:31

då så var man igång med träningen igen, känns underbart. Tävlingen igår gick kanonbra, flicka var i sådan fin form. Nu ska jag sova, för jag har värk i hela kroppen, tog verkligen slut på den idag,

Natti natti

Av bizzab - 26 mars 2010 16:54

oh vad skönt jag är långledig, vilket innebär att jag har varit ledig idag och i helgen. Varit med sonen i skolan idag, får passa på medans de tycker det är roligt när man är med dem. Har även tvättat av min bil invändigt vilket verkligen behövdes, så nu är den så fin så fin, ska bara skölja av den utvändigt. Mitt vårtecken har kommit nu en liten flock med tranor flög över mitt hus underbart.
Ska snart till stallet och hoppa, ska ha stallets högsta häst idag, får hålla mig i haha. På söndag så är det tävling, känner på mig att det inte kommer gå vägen denna gången men så är det ju med det mesta.
Nu kommer min älskade man hem från jobbet, snart ska han iväg och spela.
Igår tog jag upp träningen igen, men denna gången sa de till mig att jag inte fick träna som jag gjorde sist, det blev lite för mycket för mig. 5 dagar i veckan varav 3-4 pass per dag, nu skulle de tydligen ha koll på mig hmm vad tycker vi om det? jo det är väl bra.

Nu mat ha det gött

Av bizzab - 24 mars 2010 21:04

hej hopp i galopp. Varit i stallet och det vart kallt, men nu blir det en varm dusch. Har förhört min dotter på kemi, vilket jag nu på äldre dagar tycker är riktigt kul. Kommer själv ihåg när man gick på högstadiet att jag absolut inte tyckte det var kul, men det ser man nu är det riktigt roligt.

Imorgon och på fredag ska det bli upp emot 12 grader varmt härligt härligt.
Wooops så säger jag hej då

Av bizzab - 22 mars 2010 23:24

ny vecka, kommit hem från jobbet, övertid på 30 minuter blev det. Mycket att göra vilket innebar att kvällen gick fort. Regnat har det gjort också, mycket av snön har försvunnit underbart. Nu ska jag försöka att lägga mig och sova, börjar kl 7 imorgonbitti, blir att ta kontakt med chefen, finns vissa saker som jag vill/önskar få svar på.

Av bizzab - 19 mars 2010 22:13

äntligen fredag och jag är ledig. Har kommit hem från stallet, riktigt jobbigt men roligt ridpass. Tyvärr for min dotter av och landade så fint på sin arm, vilket värker nu. Tur att det var armen och inte mera, hästen snubblade på sig själv vilket gjorde att de tappade ballansen båda två, och min dotter tog en liten flygtur, men men. I dag har det regnat ute, var längesedan man var glad åt att det regnade. Imorgon ska vi fira min mamma som fyller år, hon fyller egentligen på måndag, men då jobbar jag kväll och nu på söndag är det stallet som gäller så underbar som min mamma och pappa är så firar mamma sig i morgon.
Nu dusch och sedan smörja in min dotters arm med lite ice power.

Ha en trevlig helg

Av bizzab - 18 mars 2010 12:29

idag töar det på ganska bra. Har varit ute på hundpromenad, det går inte fort får jag säga, märks att hon börjar bli till åren. Många nu som mister sina älskade fyrfotade vänner, tråkigt. Hoppas att min älskade vän får några år till. Nu blir det till att åka iväg till arbetet, kul

Av bizzab - 9 mars 2010 22:43

då så har jag finslipat det sista inför dressyrtävlingen. Allt sitter som det ska men men vi får se. Flicka var så duktig och jag är så stolt över henne idag. Hej hopp

Skapa flashcards