Senaste inläggen

Av bizzab - 24 mars 2011 11:19

våren finns i luften, härligt, men det ska ju komma mera snö i helgen vilket inte känns så trevligt direkt. Känner att min självkänsla, mitt inre befinner sig nu i ett virrevarr. Hänt så mycket på så kort tid, tur att jag har min underbara familj som finns där för mig. Jag har fått en sådan törn, en tagg som sitter och gnager och gnager. Min glädje är borta, mitt glada spralliga jag finns inte mer, vill ha tillbaka mig. Tänk vad andra mänsikor kan skada en så, känns så jobbigt. Har försökt men det går inte, allt i mitt inre skriker "NEJ NEJ NEJ NEJ, det har gått så fel till."

Av bizzab - 7 januari 2011 12:04

Har gjort min ena dotter nöjd, då hon äntligen fick pierca sin navel igår. Hon tyckte det var jätteroligt och jättenöjd och jag kan bara säga att det blev jättefint. Älskar piercingar o tattueringar, skulle själv vilja pierca mig under nyckelbenen med en platta med pärlor samt i nacken men men ser man ut som jag så går det inte. Nu  blir det att fortsätta att plugga.


Av bizzab - 5 januari 2011 19:29

Har bara att säga Fuck life..............................................
...........just nu hatar jag allt som har med min kropp att göra, hatar när folk säger då " gå o titta dig i spegeln, le och se vad fin du är..........dra åt helvete. Det är inte NI som lever i min kropp, det är jag och jag vet vad känner inombords och ingen annan. Hur förebyggande är sjukvården då???? Fått avslag nu 3 gånger på min ansökan om en gastric by pas fyller inte kriterierna skit i det då o hjälp mig ändå grrrrr. Ingen som har 130000 kr att skänka eller exempelvis donera eller stödja mig sponsra mig kanske. Nä ingen fuck fuck fuck fuck.

Av bizzab - 4 januari 2011 17:26

Jösses inatt har det snöat, så det ligger snö över blank isen, snacka om att det är halt. Flera gånger under denna dag har jag nästan halkat, men som tur inte ramlat, skulle sitta fint haha.
Ärligt så börjar jag tröttna på denna förbannade snö som ligger, den har legat aldeles förlänge nu, vill ha lite sol och värme, men det dröjer nog ett tag till. Skulle sitta bra om det vore kallt och solen titta fram, men detta grådassiga väder är inte roligt alls. Nu så ska jag tillaga lite mat till familjen,de börjar bli hungriga säger de. Ha det

Av bizzab - 3 januari 2011 19:29

Jösses vilken dag säger jag bara. Dagen började med att jag skulle varit studieledig, chefen ringer kl 7.20 och meddelar att jag får åka till arbetet, därefter har det gått i 110 hela dagen, slängde i mig lite kaffe vid 10 för sedan köra i ett till kl var 17.00 Kan bara säga att jag har en huvudvärk som heter duga. Ska koppla upp bizzan för en promenad och sedan ta en härlig dusch. Tycker faktiskt att dessa dagar har sin tjusning också, lite jobbigt är det för det är så halt så på vissa ställen är det rena isgatan men men det är bara att ta sig fram. Hoppas jag får en bättre dag i morgon med lite lugnare tempo.

Hemma så är min man överlycklig han fick sin 40 årspresent idag, äntligen kom den. Han blev så glad vad härligt det känns när man prickar så rätt. Nä ut med hunden var det

Tjillivippen så var jag borta

Av bizzab - 2 januari 2011 13:09

Vilket fint väder det är ute, solen skiner luften är klar, har precis kommit infrån en skön promenad. Ska nu dricka lite kaffe för sedan åka släde efter häst, ska bli riktigt kul, då hon sätter på bjällror på, blir som i Emil filmerna oh riktigt längtar. Sedan ikväll blir det troligtvis bio. Just nu är min man och som iväg på bio. Vart en riktigt härlig helg, med mycket slappande och inget stress kan inte bli bättre.

Ha det gött

Av bizzab - 1 januari 2011 17:38

Då så var det 2011, om man skulle sammanfatta det år som gått:
Våren började ju inte så roligt: jag miste min älskade hund slutet 2009, så sorgen fanns när 2010 gjorde entre, min moster var jättedålig, låg länge på sjukhus och fick cellgifter. Månaderna gick och i maj inträffade det som var nog bland det jobbigaste för mina barn, deras klasskompisar omkom i en tragisk olycka. Sommaren kom och den var ju helt underbar med mycket sol och bad. Min moster blev friskförklarad det var ju jätteroligt. Semestern tillbringades på västkusten. Min hund blev sjuk fick livmodersinflammation men med antibiotika och sprutor så redde hon upp det = glädje. Min pappa blev dålig klarade inte av sina mediciner utan han fick läggas in, glädjen kom efter ett tag han skulle få ta sprutor i stället, vilket var som en chansning då det är väldigt få som klarar av dessa sprutor då de har hemska biverkningar och många biverkningar, men min pappa klarar av dessa har han fått reda på då han inte påvisar några biverkningar efter han nu intaget dessa under hösten = dubbelglädje för nu mår min älskade pappa som vanligt. Skönt för min älskade mamma som var orolig för honom då det inte finns så mycket att ta till annars, därav dubbel glädje. Glädjen över mina älskade barn som lyckas med skola med bravur, min älskade tjej gjorde sitt första framträde i solosång utan att påvisa nervositet eller darr på rösten, får rysningar bara jag tänker på det. MIn äldsta dotter har tänkt börja prova på att tävla. Sonen han har utvecklats i sitt intresse med. Härligt är också att min bror med familj har köpt hus där vi övriga syskon bor = kul.
Min egen utveckling med utbildning tog fart nu i höstas igen efter att inte ha läst något i våras. 2011 tänker jag nu ta masterexamen i omvårdnad härligt, sedan hoppas jag på att någongång kunna doktorera i omvårdnad, skulle vara så kul, man skall aldrig ge upp.

Året 2010 slutade som ett bra år, vilket jag tycker känns så underbart.

Lite kort och gott om mitt 2010

KRAM på er

Av bizzab - 28 december 2010 23:41

Så då har julen avlöpt med en väldans fart, alla blev glada och nöjda = härligt. SKönt att det blev en vit jul med mycket snö, men snö det har vi ju haft ett bra tag nu. Denna jul har jag varit ledig i från jobbet närmare 2 veckor, känns lite tungt att gå upp tidigt i morgon o jobba, men på ett sätt blir det bra för nu kommer man in i de gamla rutinerna igen   vilket kan behövas.

Ha det gött

Skapa flashcards