Senaste inläggen

Av bizzab - 16 november 2010 19:49

Varit fint men kallt ute idag, men knappt har jag varit ute pga föreläsning på nätet. Idag är det ett år sedan min lilla Fideli somnade in, tycker detta år har gått så fort kan inte förstå det.
´Just nu sitter jag i soffan och slö surfar medans sonen sitter o spelar COD ja jag säger då det.
Nä har verkligen inget att skriva så då så hej hopp

Av bizzab - 11 november 2010 22:59

Jösses hade glömt av att jag hade en blogg :D så kan det vara.

Ja vad har hänt här sedan jag skrev i bloggen senast? Jo jag har börjat studera igen vilket är väldigt trevligt, läser på distans och halvfart så det går bra att jobba samtidigt. Allt verkar flyta på som det ska göra än så länge, men man vet ju aldrig vad ödet har i sina händer.
Senast var att min hund inte mådde bra och det visade sig vara livmodersinflammation som jag behandlade här hemma med spruta och tabletter så hon blev bättre, men det märks att hon är en rikitgit old ladie, min lilla goding.

Ja vad mer ska man skriva om hästarna och ridningen går som det ska, inga mera tävlingar men jag är i grund och botten ingen tävlingsmänniska så det äringet jag saknar.
Ute är det snö, vilket är riktigt roligt många gnäller på snön men jag gillar snö. Då finns det för mig en möjlighet att gå ut och åka pulka haha, vilket jag tycker är väldigt roligt..

Ha det gött o var rädda om varandra

Bizzan

Av bizzab - 9 juli 2010 23:04

Dagen i dag har tillbringats på stranden tillsammans med döttrarna, vilket var helt underbart. Min man har rivit altanen på baksidan, han och sonen har hjälpts åt, men även min pappa var med och rev ned, nu ska vi börja snickra upp den nya. Ska bli så gött med en inglasad och isoloerad altan på våran baksida. Imorgon ska det tydligen bli åska, skulle sitta lite fint med ett åskoväder.

Just nu tittar jag på walk the line, riktigt go musik är det med i filmen.

sol

Av bizzab - 7 juli 2010 20:30

har nu min första semestervecka och kan ju bara säga att vädret har ju varit underbart. Idag har jag och min underbara döttrar varit vid en sjö och det blev mycket sol härligt. Min man och son började att riva altanen på baksidan så när vi kom hem från våran underbara dag, så fanns det inte mycket kvar av den gamla altanen härligt.

Imorgon skall jag ringa veterinären då min hund inte mår så bra, hoppas att det finns något mot det för jag skulle inte orka med att mista en hund till då det inte gått mer än 7,5 månader sedan jag miste min förra hund. Förhoppningsvis så blir det en liten valp nästa sommar, längtar kan jag säga. Blir så upprörd när man läser i tidningar om att folk har lämnat sina hundar instängda i bilar, det blir varmt och kan inte hunden komma med in så antingen får en stanna ute med hunden, lämna hunden hemma eller så fixa hundvakt.
Nä nu ska jag fortsätta av att njuta av det underbara vädret ute. ha de

Av bizzab - 21 juni 2010 23:13

Hjälp vad jag längtar till min semester, känner det i kroppen att nu är det läge för det. Stuga är bokad och det skall bli så gott att komma ifrån lite. Idag fick jag en remiss utav två fixade nu hoppas jag bara på att den andra ska gå igenom, men det lär väl dröja till efter sommaren tråkigt. Har iofs vårdbegäran så jag hoppas att det snabbar på det lite. Idag har det varit kanon väder ute, skulle tydligen vara det hela veckan, härligt ännu härligare när man arbetar hela helgen hmm. Nä ha det gött

Av bizzab - 8 juni 2010 23:25

Juni månad och mycket har hänt både glada och tråkiga, men det kommer jag inte skriva om i bloggen. Imorgon fyller sonen år, hela 8 år tänk vad tiden går fort. På torsdag är det skolavslutning för den stora dottern och på fredag morgon för de yngre barnen. Kan bara säga att de längtar till sitt sommarlov, själv får man allt jobba till början av juli innan man får gå på semester. Semestern är väldigt efterlängtad kan jag bara säga. Det är lite tråkigt för i början nu av juni, kommer min ena följeslagare att säljas, vilket känns fruktansvärt svårt för tillfället men det ska bli skönt för henne. Den 21 ska jag till läkaren för att se om jag kan få en operation, många har försökt att avråda mig för denna operation, men det är något jag vill göra och kommer troligtvis att göra den, komplikationerna är många men ibland måste man överväga saker mot det och då måste det vinna. Allt för att jag ska må bättre, och då måste man väga över hur jobbigt det än kan vara. Det gäller bara att hålla tummarna för att allt går som det skall och att jag efter operationen mår mycket bättre och kan åter börja leva livet som jag vill att det skall levas.

Nu önskar jag alla en riktigt god natt

Av bizzab - 26 april 2010 22:22

ny vecka och det har varit ett underbart väder ute, mitt på dagen var det 20 grader varmt härligt härligt. I lördags var jag i röjar tagen, stor städade min tvättstuga, vilket var väldigt behövligt, sedan blev det stora dotterns garderob 2 st sopsäckar fulla med kläder som skänktes bort. Hatar när folk kastar kläder som inte det finns några fel på, finns så många andra behövande. Nu ska jag försöka sova en stund, är trötter som bara den   natti natti ha det gött

Av bizzab - 7 april 2010 21:29

sitter och tittar på fuskbyggarna, usch för att drabbas av sådant folk, tur att det finns så många som är verkligen duktiga och noggranna.

Nu är det april och påskafton var riktigt trevlig och fin. Solen sken och det blev fiske på dagen, för sedan äta påskmat. Själv blev man 1 år äldre på påskafton, så det blev en kombination med påskfirande och födelsedagsfirande.
Nu ska jag titta färdigt på detta.

Ha det gött

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se