Alla inlägg under maj 2008

Av bizzab - 25 maj 2008 15:27

denna helg har stortsett tillbringats på arbetet, är då ledig i morgon känns så underbart. Idag är det morsdag och jag fick ett jättebra stativ till min kamera, jag blir så glad över det . Mina älskade barn vad ni är underbara (plus min man) som nog har ett litet finger med i det hela. Har hunnit vara hemma hos mamma också, fick middag där hemma. Idag går även elitloppet, skulle så gärna velat vara där, men får tillbringa söndagskvällen på arbetet haha, ja man kan väll ta det som ett elitlopp det med, då det går i ett.

Kram

Av bizzab - 24 maj 2008 07:10

God morgon ser ut till att bli en vacker dag, solen skiner men det är kallt i luften. Nu ska jag återgå till det jag höll på med, ha en underbar dag ute i solen.

KRam

Av bizzab - 23 maj 2008 09:49

Ute skiner solen och det verkar vara varmt o skönt. Snart dags att hänga ut dagens första maskin med kläder. Ska försöka hinna ut o sätta mig för att njuta av solen, ska iväg o arbeta kväll vilket inte är lika lockande men men

Igår var det terrängridning för den mellersta dottern o vad duktig hon är, fick jättehärliga kort på henne. Oh vad jag önskar jag kunde köpa min älskling som står i stallet han är så underbar. Han passar både till, mig o döttrarna då han är som en kung, jag har pengarna men tyvärr inte tiden.

Av bizzab - 22 maj 2008 20:31

Skönt gung,

Av bizzab - 22 maj 2008 15:08

Fy fan vad glad jag är idag, vart i skola för sista gången denna terminen, och givetvis skulle vi få reda på tentaresultatet på det vi skrev den 9/5 som jag trodde att jag hade missat men gissa vad. JAG SKREV VG på tentan och hade bara något litet fel, fy fan vad överlycklig jag är. Känns så förbannat bra, kursen är avslutad med bra betyg och jag är nu helt skolledig över sommaren, behöver inte tänka på det mera förrän till hösten.

Återkommer ikväll med mera 

Kram

ps: Bilden på humlan är tagen förrs sommaren, bland de första jag tog. 

Av bizzab - 22 maj 2008 07:12

God morgon världen, sitter här nyvaken, var tvungen att titta i vilken sal vi skulle vara idag, då det är skoldag för min del.

Ikväll blir det åter stall fast med min melleresta dotter som ska rida, ska bli riktigt roligt att se henne idag och min kamera ska med nu ska det fotas ikväll.

Igår var det terrängritt för den stora, hoppas att dessa inte har det, då de inte har sådan ridvana än,fast duktiga är dom.

Nu ska jag gå o göra mig i ordning men först ska jag starta en maskin med tvättt som min älskade man kan hänga ut då det är en underbar morgon med en sol som skiner.

Ha en bra dag.

Kram 

Hej

Av bizzab - 21 maj 2008 15:41

Vilken slö dag jag haft idag, har verkligen bara tagit det lugnt och inget gjort förutom slappat. Skulle gått ut o luchat med en kompis idag,men så blev inte fallet då gubben min skulle åka iväg o arbeta. Kvällen kommer tillbringas i stallet, alltid lika kul tycker jag. Älskar doften av häst, det är en speciell doft.

Nu ska jag gå o plocka i diskmaskinen efter middagen, kram 

Hej

Av bizzab - 19 maj 2008 22:48

Precis kommit hem från ett kalas, vilket var kul. De bjöd på smörgåstårta hur gott är inte det på en skala 1-10? 10 så klart jättegott,det är något jag skulle kunna frossa i, men som tur är mättar det fort.

Nu ska jag snart krypa ned under täcket, har fruset hela dagen känns inte ok. Min älskade man kom precis hem, han är en ängel hade köpt med snus till mig, så jag inte behöver gå på nerverna imorgon. Tänk att sluta röka var inga problem var niktonfri i 6 månader men då började jag snusa och det slutade jag givetvis med när jag väntade sonen  och det var det värsta jag varit med om. Nu har jag en hel dose snus imorgon så morgondagen är räddad puh.

Nä sova var det

God natt och kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se