Alla inlägg under maj 2008

Av bizzab - 12 maj 2008 17:54

Vet att jag skrivit att jag inte vet om jag skulle blogga eller inte, men som sagt det finns vissa här inne som jag skulle sakna så därav skriver jag några rader. Ni vet säkert vilka ni är, men som sagt lusten finns inte. Detta med att inte klara av en tenta är en katastrof, för mig är det prestige att klara allt. Detta tog hårt på mitt självförtroende och på min prestige, vill ju klara detta.

Årets första dopp tog jag i lördags vid undas camping, kallt som fan men varmt i luften så det gick..

sol

Av bizzab - 10 maj 2008 22:51

Har idag varit på kusten och badat. Det var kallt men härligt i solen, så nu har man fått lite färg, känner mig så pigg i mitt inre nu mot vad jag kände igår. Igår var en så nedslående dag, allt gick emot mig inget gick bra. Tentan gick som sagt åt helvete, det är första tentan jag får skriva om och det känns inte bra. Jag vill kunna allt och det med engång vill inte sitta o behöva plugga om, känner mig värdelös, jag är kass som person jag vet detta.
Varför kan jag inte få allt, vill ha så mycket men når inte ändå fram, varför kan jag inte vara nöjd med den jag är? Varför måste jag kämpa hela tiden med att tro på andra när de säger att jag duger som jag är, men det tycker inte jag. Jag känner mig inte så bra, här sitter jag nu med en tenta som jag inte har klarat av, för att jag var fördåligt insatt och börjat för sent med att studera in material till den. Varför gjorde jag så för, jag kunde väll ha offrat någon mera kväll, vet att jag jobbar heltid men vad fan jag har ju kvällarna kvar och då kunde jag ha läst lite mera. Jag är kass jag vet detta men det är inget att göra någonting åt, skit också. Ibland suger livet mera än vad man tror, nu kommer denna sommar gå åt till att plugga och åter plugga, tänker aldrig mera kugga en tenta.

Av bizzab - 9 maj 2008 16:50

Har nu suttit o surfat runt lite och isamband med det kom jag på att jag har ingen som helst lust eller ork att blogga längre, därav säger jag nu hej då så länge och eventuellt så ses vi igen. Behåller bloggadressen ifall jag ångrar mig eller så gör jag det inte, men det var trevligt så länge det varade.

Ha det gott och tack för många trevliga läsningar (smyger nog in o läser en del men inte alls som förut på ett tag).

Kram 

Av bizzab - 9 maj 2008 16:27

Hej hopp vilken besvikande dag det  blev.-Tentan gick inte alls hade en fruktansvärd black out och det stod fullständigt still i huvudet. Nu ska jag ut i  solen för en stund innan det blir dags att åka o rida.

Kram 

Av bizzab - 8 maj 2008 22:46

Ögonen står verkligen i kors känns det som. Kompade ut lite tidigare idag för att plugga det sista inför tentan i morgon. Har inte varit hemma på 2 dagar nu förutom för att vakna för att sedan åka iväg först till jobbet sedan direkt för förhörning. Just nu är det black out i skallen känns som jag inte kan någonting alls, hoppas att det släpper imorgon när det är dags. Efter det så är det bara en vecka kvar till den sista tentan denna terminen. vet verkligen inte om jag orkar mera, är helt slut.

Min hjärna har gått i strejk tror jag, den bara vägrar att ta in mera information förstår inte detta, måste bara orka 2 kurser till o de är nästa termin, men som det är nu så känns det hopplöst. Börjar till och med betvivla mig själv, vet inte om det går känns som jag stupar på målsnöret trots att mina anhöriga försöker att peppa mig allt vad de orkar, men jag vet inte är helt slut.

Ja nu ska jag försöka lägga mig för att sova, men snart ringer klockan och det är dags att stiga upp, ställt klockan några timmar tidigare för att kunna plugga lite innan jag far iväg.

Det är så tungt, så här dåligt förberedd har jag aldrig varit som jag är nu.

Nå det är väll bara att gå dit o göra så gott jag kan,

Kram 

Hej

Av bizzab - 8 maj 2008 10:59

Tittar in lite snabbt här, för att skriva hej. Själv är jag helt uppe i att förbereda mig inför tentamen imorgon, vilket troligtvis kommer gå åt helvete rent ut sagt. Satt mig aldeles försent med pluggandet, vilket märks nu. KAn långt ifrån allt som jag borde kunna, men men inget att göra något åt det nu.

Bloggvandring får bli när jag har skrivit denna tenta, vilket är ju som sagt i morgon mellan 8.30 och 15.00 så på kvällen kommer jag in o skirver några rader

Kram

Av bizzab - 5 maj 2008 21:21

Idag blir min lilla rottistik 8 år, helt otroligt min lilla busa. Det har vi givetvis firat idag med lite extra god mat till lilla tjejen.

Igår var jag ute o fotade lite här är några av korten, rätt ok tycker jag att de är.  

Av bizzab - 4 maj 2008 18:14

Vilken underbar dag det varit idag.

Solen skiner från en blå himmel. mycket har hunnits med, all tvätt är tvättad och hänger ute på tork, maten blev idag kålpudding och potatis (tycker väll inte om kålpudding men resten av familjen gör det, så jag fick offra mig).

Pluggat har jag också gjort snart plöjt igenom dermatologin, håller precis på att läsa igenom om skabb, sedan är det inte så mycket kvar bara ögonsjukdommarna som jag inte hann med igår. Sitter ute o ser att jag redan börjar bli lite brun, härligt.

Nä nu ska jag gå ut en stund till i solen, jo jag har hunnit springa runt med kameran en liten stund också, blev jättefina foton på rottisen.

Imorgon blir hon 8 år, kan inte fatta det tycker inte det var längesedan jag var o hämtade hem henne.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se