Alla inlägg under maj 2008

Av bizzab - 3 maj 2008 22:27

Nu är det dags för mig att hoppa ned i sängen, ställa klockan för fortsatt pluggande i morgon.

 Fick frågan om jag ville köra ikväll till ett par som skulle ut o festa  tack men nej tack tror inte det. Fy för att sitta o köra så länge vad tråkigt inget jag skulle göra frivilligt en lördagskväll, tror inte det.

Hela denna dag har jag suttit inne var ute o inhandlade en styck ridhjälm


Av bizzab - 3 maj 2008 12:53

Jag har nu tagit lite rast från pluggandet, väntar på att mitt nya block ska komma, min man är så gullig och köper det till mig.

Just nu läser jag sjukdommar i mag.tarmkanalen för att snabbt hoppa in i ögonsjukdomar, infektion och dermatologi. Kan tyvärr inte få in det i skallen hur jag än försöker, men men det är bara att läsa o hoppas att något fastnar i skallen.

Ha en underbar lördag o kram  

Av bizzab - 2 maj 2008 22:52

Hmm önskar jag nu alla.

Är så trött nu så ögonen går i kors känns det som.

Inte fan blev det något pluggat idag heller, tror att tentan som nalkas kommer gå så rakt åt helvete som det någonsin kan. Har aldrig missat en tenta så någon måste bli den första och det får väll bli denna. Känner i kroppen att jag  inte orkar plugga mera, om jag bara kunde få någon som helst motivation så skulle det underlätta, men hur får man det???

Är det så att jag helt enkelt har gett upp? Orkar inte mera, är det så att jag stupar på målsnöret och inte ror detta i land, det vore i och försig för djävligt då har jag pluggat 2,5 år helt i onödan hahaha det vore ju nästan tragiskt.

Nä sängen var det

god natt så får jag se om jag orkar plugga i morgon. 

Av bizzab - 2 maj 2008 21:35

Precis duschat har varit o ridit, självklart hade jag min stora kärlek Bossen  i dag. Han är verkligen en gud, så stabil, om jag hade tid o pengar skulle jag skaffa mig honom med en gång.

Nästa gång är det dags att byta häst igen, undra vilken jag kommer få då?

Gubben är iväg o lägger gitarr till nästa platta så det blir väll sent. Det är nackdelen med att ha hört deras musik nu, när de håller på för när jag tycker att vissa låtar är riktigt kanon så får jag inte spela dem. HMMM  sen när plattan är släppt har jag i regel tröttnat på dem, men då finns det alltid någon ny  jag tycker är bra haha


Av bizzab - 2 maj 2008 21:28

Räserbajs Fina flickor

Låten är ju bra, trallvänlig

Av bizzab - 2 maj 2008 15:19

har precis varit o handlat, o min man håller på med maten.

Dags för att snart börja med att plugga. 

Av bizzab - 2 maj 2008 09:23

God morgon den 2 maj, ute regnar det och det är gråmulet.

Själv har jag vaknat efter en god natt sömn, vilket känns så skönt.

Vad dagen kommer att bringa vet man inte än. mer än några saker som är inplanerade:

läsningen inför tentan nästa vecka,  ridlektionen ikväll och min mellersta dotter ska springa en tävling idag. sen brukar väll det bli andra saker som inträffar jag får väll se.

Ha en underbar 2 maj

Kram 

Av bizzab - 1 maj 2008 14:16

Ny månad hoppas att värmen kommer och det blir varmt o skönt.

Nu är det bara 6 veckor kvar tills det bär av ner till skåne för att tjejen ska till ett ridläger, vad hon ser fram emot det. Själv vet jag att jag är så blödig,när jag ska lämna henne och inte få träffa henne på en vecka. Fy vad det är jobbigt.
Idag har  jag städat så nu blir det makaroner o  köttbullar  börjar bli hungrig. Allt för att inte sätta mig  vid böckerna o plugga ögonsjukdomar, infektionssjukdomar orkar verkligen inte det just nu.

Kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se