Alla inlägg under maj 2008

Av bizzab - 18 maj 2008 18:21

Orkar att sätta mig en stund vid bloggen för att skriva några rader, är så trött så trött. Hela helgen har bestått i hästhoppningstävlingar, vilket innebär att jag inte fått sova ut på hela helgen. Nu är vi i allafall hemma och jag är kall ända in i själen, fy vad jag fruser, sitter med 4 tröjor och morgonrock för att få upp värmen, vill ha te men det är slut och kaffe vill jag inte ha.

Nu ska jag lägga mig i ett par minuter o bara slappa en liten stund. Men det har gått kanon på tävlingsdagarna så det är ju jätteroligt men nu är jag så trött så hej då

Kram 

Av bizzab - 17 maj 2008 09:33

Hej hej

Igår var det hoppning som gällde jag och pojken var så duktiga, vi var jätteduktiga o fick beröm. 

Av bizzab - 15 maj 2008 20:44

Idag blev det inget fotat, då gruppen skulle rida ut i skogen. Det var ju jättesynd, men ack så roligt. Hoppas att vi också rider ut i morgon, skulle vara härligt.

Nu ska jag titta lite på tv, är så trött orkar inte titta in till några idag.


Av bizzab - 15 maj 2008 09:28

Ute idag är det skönt, solen skiner igenom molnen. Sitter här och funderar på vad jag ska göra för att få tiden till att gå, det får väll tiden utvisa. HAHA

Idag blir det stallet igen, då den mellersta dottern rider, ska bli roligt att fota henne idag. Var längesedan för det är ett tag sedan jag tog kort på henne och hästen.

Nu ska jag gå och dricka kaffe, börjar känna att det suger i kaffetarmen.

Kramisen

Av bizzab - 14 maj 2008 20:07

Blev så fina kort idag i stallet, kanon bra bilder. Synd att jag inte kan lägga upp dom här, kan vara någon som känner igen och kan lista ut vem jag är och det vill jag absolut inte.

Men korten blev kanon.

Huvudvärken har inte gett med sig, utan den fortsätter och bultar på.

Nu ska jag titta på hocky en stund

Kramisen 

Av bizzab - 14 maj 2008 10:19

Sitter här med världens huvudvärk.

Ska snart iväg och åka en sväng, för att ikväll åka o ta kort när dottern rider. SKa bli riktigt roligt att göra det idag, då det är fint väder ute, så det blir utomhusridning. Imorgon ska jag iväg o ta kort när den mellersta dottern rider, hoppas att det blir fint väder då med så att man kan ta korten ute. Det är så roligt och se hur deras framgång på hästryggen, speciellt den mellersta då hon varit lite rädd men verkligen tagit sig så mycket. Min son är också väldigt idrottsintresserad, han spelar fotboll och självklart så blir det väll amerikansk fotboll när han blir äldre. Då min man har hållit på med det haha.

Nä ha en underbar dag så hörs vi säkert under kvällen.

Kramisen

Av bizzab - 13 maj 2008 20:20

Fy vad det är kallt ute trots att solen lyser, fryser som attans, men det beror på att jag har påbörjat min diet igen. Fingrarna är som istappar, en patient sa till mig idag att jag är lika kall om mina händer som om jag redan vore död.Det är så sant så, nä nu titta lite till på youtube.

Av bizzab - 12 maj 2008 21:08

Var ju som sagt i Uddevalla på undas camping för bada o sola i lördags. givetvis var kameran med. Här kommer lite bilder som jag tog.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se